OVER ONS

De PG-Group bestaat uit PG-Store en PG-Cars.

Dit bedrijf is in 2010 opgericht door Petros Garagulian. In 2016 is Petros een samenwerking aangegaan met zijn broer Edgar en hebben ze een bvba opgericht.

2 broers, elk met een passie voor auto’s…dat kan niets dan moois opleveren! Petros ging aan de slag in een schuur in de achtertuin van zijn ouders. Daar perfectioneerde hij zijn behendigheid als carrossier en bouwde hij zijn zaak uit tot wat het vandaag is. Jongere broer Edgar trad algauw in zijn voetsporen maar hij was meer geïnteresseerd in automechaniek.

Door deze keuze was het een logische stap om samen een bedrijf uit de grond te stampen. PG-Group staat in voor bijna alles wat met auto’s te maken heeft, u kan er een tweedehands auto kopen, maar net zozeer kan u er terecht voor onderhoud van alle merken, herstellingen, carrosseriewerk en voor de producten van Roberlo die met hun hoogwaardige kwaliteit zelfs door een particulier goed te gebruiken zijn.

Het feit dat andere garagisten graag een beroep doen op de kennis van Petros en zijn personeel voor het betere carrosseriewerk, bewijst de kwaliteit van het geleverde werk.

Wagens in stock
Tevreden klanten
Herstellingen
Wagens gespoten

HET TEAM